Sportief Valkenswaard

Welkom op de website van Sportief Valkenswaard! Sportief Valkenswaard draagt bij aan een actief en vitaal Valkenswaard. Dit doen we door de lokale gemeenschap te stimuleren en te faciliteren om een leven lang bewegen en samen gezond gewoon te maken.

Sporten is goed en vooral ontzettend leuk. Sport en bewegen is voor iedereen belangrijk en moet daarom ook voor iedereen toegankelijk zijn. De plek om daar alles voor te ontdekken is Sportief Valkenswaard. Hier vind je alles wat je zoekt op het gebied van sport en bewegen.

 

Wil je weten welke activiteiten plaatsvinden en/of welke sportverenigingen er zijn? Kijk dan bij Activiteiten en Beweegaanbieders. Op zoek naar financiële ondersteuning voor jezelf, familie, vrienden of voor je vereniging/organisatie? Kijk dan bij Financiële ondersteuning. Ook vind je op deze pagina handige links en tips naar diverse externe organisaties en kun je alle nieuwsbrieven inlezen die worden verstuurd naar sportverenigingen in de gemeente. Als laatste stellen wij onszelf graag aan u voor onder "Over Sportief Valkenswaard". Lees alles over onze missie, visie en ons team. 

 

Heb je een vraag? Wil je bij ons stage lopen? Heb je nieuw sportaanbod? Lid worden van de nieuwsbrief Sportverenigingen? Neem dan vooral contact met ons op! In de menubalk bij Contact vind je onze contactgegevens.

Activiteiten & Projecten
Beweegaanbieders
Financiële ondersteuning
Links en tips
Nieuwsbrieven
Over Sportief Valkenswaard